Nå oss idag

tel: 070-378 24 14 eller 070-666 76 80

Sponsorer

Fiskebiten Härnösand
Rossöns Sport
Älvräddarna

Vatten

Bodumssjön
Fiskevårdsområdet ligger utmed Fjällsjöälven och knyts samman i Bodumssjön med en skärgårdsliknande miljö av öar, holmar och vikar som omgärdar Rossön med 18 mil stränder. Sommartid erbjuder Bodumssjön ett varierat och spännande fiske efter framförallt gädda och abborre.

Vallsjön
Vallsjön är en anrik sjö och en av de största i området. Här finns stora utmaningar när det gäller sportfiske och det är inte helt ovanligt att fyrakilos öringar utmanar. Effektivaste fisket har man från båt. Kring midsommar när de större dagsländorna kläcker är det rätt tillfälle att fånga storöringen på fluga.

Bollstjärn
Rödingrika Bollstjärn är ett populärt utflyktsmål för isfiskare under vårvintern. Tjärnen ligger inbäddad i ett naturreservat och ger en avkopplande känsla trots sin lättillgänglighet.

Byvattnet
Byvattnet ger årligen fina öringfångster. Tjärnen är värt ett besök för den som vill ge sig själv en hel fiskedag i vildmarken. På vandringsavstånd ligger Svarttjärn, ett litet öringvatten som sommartid är upplåten enbart för flugfiske.