Nå oss idag
tel: 070-666 76 80, 070-378 24 14
Sponsorer
Fiskebiten Härnösand
Rossöns Sport
Älvräddarna

Vinterfiskesäsongen är här!

Röding fångad i Trehörningen.

Det är nu hög tid att ”rigga” pimpelfiskeutrustningen för stundande isfiskesäsong. Isarna har lagt på de mindre vattnen och tjärnarna inom fiskevårdsområdet, medan de större och reglerade vattnen fortfarande är öppna.

 

Den som redan nu önskar prova fiskelyckan rekommenderar vi ett besök till Trehörningen, för ett första ”nappatag” med tjärnens fina rödingbestånd.

 

Med anledning av de senaste årens stölder i föreningens fiskekortsautomater kommer vi successivt under säsongen sluta med kontanthantering och styra betalning av fiskekort till våra fiskekortsförsäljare eller till Swish-betalning. Önskar ni betala via Swish görs det till konto 123 413 82 10. Uppge i meddelanderutan datum och det fiskevattnen ni kommer fiska i.

 

Önskas boende i samband med fiskevistelsen inom Rossöns fiskevårdsområde kan det bokas på tel. 070-666 76 80, 070-378 24 14 eller via E-mail rossonfvo@gmail.com.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *