Nå oss idag
tel: 070-666 76 80, 070-378 24 14
Sponsorer
Fiskebiten Härnösand
Rossöns Sport
Älvräddarna

Höstfiske i Vallsjön!

Ett axblock av Vallsjöbilder från Hasse Bylund Kramfors

Hasse Bylund och Kjell Setterström från Kramfors är ständigt återkommande gäster i våra fiskevatten. Vid deras senaste besök lät inte fiskelyckan vänta på sig. Öringen var huggvillig och största fångsten vägde 9 hg. Några mindre halvkilosöringar fångades också under deras tvådagarsvistelse i Vallsjön.

 

– Vi var på Rhodos för någon vecka sedan i sol och värme, så nu vill vi ha lite kontrast till solsemestern med fiske och några härliga dagar i Vallsjön, var Hasses kommentar när fiskekompisarna anlände till övernattningsstugan Björken i Vallsjön.

 

Önskas boende i samband med fiskevistelsen inom Rossöns fiskevårdsområde kan det bokas på tel. 070-666 76 80, 070-378 24 14 eller via E-mail rossonfvo@gmail.com.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *